ODLAKOVACIE PERO OD ESSENCE



Dnes som si pre vás pripravila pre zmenu niečo iné, ako som tu doteraz mala. Zatiaľ ste na mojom blogu mohli vidieť rôzne nápady lakovania nechtov, no dnes si povieme, ako sa zbaviť našich výtvorov.

Today's article will be about something that's never been here before. Till now you could have seen different inspirations for painting your nails, but today we'll talk about how to get rid of our creations.



 Odlakovacie pero som používala hlavne, keď sa mi dostal lak okolo nechtovej kožičky. Odlakovanie bolo jednoduché a rýchle, čo je podľa mňa na prvom mieste. Toto pero mi vydržalo skoro 2 mesiace, čo je celkom dosť. Zaujala ma hlavne vôňa tohto odlakovaču, ktorá bola celkom príjemná, čo u odlakovačoch nebýva zvykom. Súčasťou pera boli aj 3 náhradné špičky + jedno, ktoré už bolo nasadené. Aplikátor je pevný a dobre sa s ním zaobchádza. Jedinou nevýhodou je, že sa tie špičky zašpinia a stráca to na efektivite. Ale určite vám toto pero odporúčam. Cena sa pohybuje okolo 2,79€. 

We can start with a remover pen. I use it mostly when the nail polish gets aroud my cuticles. The removing is fast and easy what is the most important aspect for me. This pen lasted me for 2 months which is an acceptional duration. The thing that really interested me was the scent of the remover which was, I dare to say, nice what is quite unusual for nail polish removers. With the product come 3 additional applicators + 1 that is already put on. Applicator is steady and the usage is really simple. The only disadvantage is that the applicators get dirty really fast so the effectivity decreases. The price moves around 2,79€.










Ako sa vám dnešný článok páčil? Chceli by ste viac takýchto článkov o odlakovaní? Máte aj vy toto odlakovacie pero, ak áno, ste s ním spokojná? 

How did you like todays article? Do you want more reviews on nail polish removers? Do you have this remover pen, if yes are you satisfied with it?

Share this:

CONVERSATION

2 komentárov:

  1. Takový odlakovač by se mi hodil, ale je škoda, že nevíš kde by se to dalo sehnat v Česku. Jinak hezký článek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som ho kúpila v DM-ke ale myslím si, že bude v každom Essence stánku :)

    OdpovedaťOdstrániť