PUPA LASTING COLOR SHOCK + 4 NAIL ARTS


Leto nám už pred pár dňami začalo a tak už je najvyšší čas začať ukazovať nádherne svieže farby nielen oblečenia aj na nechtoch. Ja som sa rozhodla, že vám tu dnes ukážem swatch nových lakov od Pupy a aj 4 tipy ako si s nimi spraviť žiarivé a krásne nail-arty.


Laky sú z kolekcia LASTING COLOR SHOCK a sú to žiarivé neónové farby s ktorými vás určite všetci uvidia.


Laky, ktoré som použila:

1. Modrý-001 electric blue
2. Fialový-012 crazy ultra violet
3. Ružový-009 exaggerated pink
4. Oranžový-006 ultrasonic orange
5. Žltý-002 foolish yellow
6. Zelený-003 pop green

Najviac žiarivá mi príde ružová a oranžová ale aj ostatné sú dosť neónové, už je len na vás, ktoré si zvolíte.



Ja som si laky nalakovala len na čisté nechty bez podkladu a myslím si, že žiarivé sú dosť ale ak chcete aby vám laky ešte viac žiarili, tak ich nalakujte na biely lak.


Z čoho som bola veľmi prekvapená bolo to, že stačia vám dve vrstvy na úplne prekrytie.





Palec a ukazovák som robila takým istým spôsobom a to tak, že som si najskôr nalakovala jeden z lakov ako podkladový, pri ukazováku som zvolila zelený a následne som nakvapkala zopár kvapiek rôznych lakov, ktoré chcete pomixovať a mať na nechtoch. Ja som zvolila žltý, oranžový a zelený a špáratkom som ich rôzne rozotrela po celom nechte. Potom stačí už len pretrieť nadlakom a je hotovo.

Prostredník sa mi robil celkom ťažko, aj keď to vyzerá jednoducho. V tomto prípade som si tiež najskôr nalakovala podklad jedným z lakov, tentokrát ružovým, tým svetlejším aby som nemala problém s prekrytím toho tmavšieho, ktorý som dala po bokoch nechtu a potom štetcom som sa snažila spraviť prechod, ktorý mi vôbec nešiel a necht som prerábala asi tri krát, po kým mi to vyšlo. Ale nakoniec sa mi to ako tak podarilo a tu môžte vidieť výsledok. Samozrejme sa dá dosiahnuť tento efekt aj pomocou hubkou, ak sa s tým nechcete prplať, tak ako ja.


Na prstenník som si nalakovala ako podklad modrý lak a na neho pomocou "bodkovača" spravila bodky žltým a zeleným lakom, nie vždy sa mi podarilo spraviť prekrásnu bodku ale snaha bola.

A ako posledný je malíček na ktorý som si ako podklad nalakovala biely lak a pomocou štetca som spravila bodku a zakončila čiarou, potom už len stačí pretrieť nadlakom a je hotovo.

Share this:

,

CONVERSATION

4 komentárov:

  1. Laky vypadají moc hezky, tyto barvičky se naprosto hodí k létu :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To jsou pěkně divoké laky :D ale na léto se mi líbí

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú trošku viac crazy ale to je na nich to super :D ale súhlasím na leto úplne super :)

      Odstrániť