CIEN nail polish


Laky od značky Cien? Určite áno. Sama neviem čo som od týchto lakov čakala ale určite nie také super výsledky. A keďže som v poslednej dobe hlavne skúšala jednotlivé laky, tak som si ešte pripravila pre vás aj jeden od Essence, takže sa máte na čo tešiť.






GEL PERFECT NAIL POLISH by Cien

Milujem takéto vínové farby lakov a síce ich už mám veľa tento som musela vyskúšať tiež.



Kryl v dvoch vrstvách a vydržal mi necelý týždeň, čo je myslím si super. Mala som aj nadlak, ktorý mal ale tiež svoju zásluhu.



Cien-8 BLUE

Ako druhý tu máme tento modro-fialový, ktorý mali pred nedávnom v ponuke, tak som sa aj ten rozhodla otestovať. Keď som si nalakovala prvú vrstvu, tak som si myslela, že budem ešte potrebovať minimálne tri ale našťastie po druhej vrstve to vyzeralo dobre a neprekrývalo mi to.




Naniesla som si aj nadlak a lak mi vydržal 4-5 dní, čo je o trochu menej ako ten predošlý ale stále je to v pohode výdrž.



Cien-7 PASTEL BLUE

Kúpila som si ešte jeden z ich ponuky a zhodou okolností ma tiež farbu do modrá :D.

V tejto ich rade bol ešte jeden sa mi zdá, ale nie som si istá, taký klasický oranžový, čo zas ja moc nemusím.


Ale späť k tom tyrkysáku.... Zatiaľ som ho skúšala len na ombre nail-art, ktorý bude čoskoro na blogu, takže tam ho tiež uvidíte ale myslím si, že je taký istý ako ten modro-fialový. Keďže som ho nanášala hubkou, tak neviem presne povedať koľko vrstiev ale tiež podľa mňa dve budú stačiť.





Essence COLOUR BOOST-11 Instant match

A ako posledný si zaobstaral miesto tento tmavo-modrý lak od Essence. Naozaj netuším prečo zas modrý tak ale zato ja fakt nemôžem :D. Zároveň som zistila, že polovica mojej zbierky je buď modrých alebo červených lakov, čo tiež neviem vysvetliť, ale sú to proste pekné farby.


Lak skutočne kryje v jednej vrstve avšak, keď som si nedala nadlak, tak som ho mala hneď na ďalší deň odlupnutý, z čoho som bola trochu sklamaná, aj keď dalo sa to čakať.


Skúšala som ho aj s nadlakom a vydržal mi necelý týždeň. Takže určite ak si ho plánujete kúpiť, tak aj s nadlakom, ak nejaký nevlastníte.


Share this:

CONVERSATION

2 komentárov: