SPRING NAILS #2


Dnes tu mám pre Vás ďalší jarný nail-art, a síce som zas použila tmavý podklad, myslím si, že to viac jarnejšie ( existuje  vôbec, také slovo? )



Čierny lak, to je proste srdcovka, ktorá nič nepokazí a vyzerá úplne úžasne.

Zvolila som dva čierne laky, prvý od Essence- Black is Back, ktorý som nalakovala len na prvé dva nechty, pretože sa mi s ním lakovalo hrozne.


Akože ten lak je úplne úžasný - dobre kryje, dlho vydrží, má super štetček ( ako všetky laky od Essence ), len ho už mám dlhšiu dobu, tak už je taký "asfaltový".

A druhý z e-shopu NANI Nail-Black Night, s ktorým som maximálne spokojná aj pri pečiatkovaní a aj pri normálnom lakovaní. Ale ako môžte vidieť na fotkách, tak sa mi otlačil na prstenníku. Bolo to mojou vinou, pretože som sa dotkla laku skôr ako bol zaschnutý.



Teraz prichádza ta zložitejšia časť a to nakresliť tie kvety.


Nerada moc kreslím na nechty, pretože viem, že to vždy pokašlem a tentokrát to nebola výnimka. Avšak verím, že Vy ste šikovnejšie a nakreslíte to lepšie ako ja.

Ak by ste ale chceli vedieť postup, akým som to robila ja, tak nebojte ten Vám sem napíšem tiež.


Ako prvé som si nakreslila žltým lakom od Essence-Hello Sunshine dve bodky na ukazovák a prstenník. A potom už len stačilo spraviť tie lupene bielym lakom, ja som použila z e-shopu Top nechty.



A ešte top coat od Lindex, na ten by som skoro zabudla.



Tak čo poviete? Viem, že moja verzia nevyzerá práve najlepšie ale možno tá Vaša bude.

Share this:

CONVERSATION

4 komentárov:

  1. Kde jsou ty doby kdy se nosily černé nehty? Nedávno jsem si je udělala, ale cítila jsem se divně. No možná je to také mým věkem. :D Nehty se ti velmi povedly. Já si na nehty nekreslím, nedokážu to. A když je tak za 5 minut si to o něco utřu, protože potřebuji jít třeba smrkat nebo jít na wc. :D

    Medvědova slečna

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nepamatuju si, kdy naposledy jsem měla černé nehty! :D:) Kvítky jsou moc hezké zpestření!
    Blog Everythin Kate

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Asi by mě s jarem nenapadlo spojit černou, ale ve výsledku to je pěkné.

    OdpovedaťOdstrániť