SIMPLY NAILS



V jednoduchosti je krása, a to určite patrí aj pri nail-artoch,teda aspoň podľa mňa, keďže ja moc nemusím také tie prečačkané a až moc prezdobené nechty.




Tento nail-art je fakt, že jednoduchý a myslím si, že ho zvládne každá z vás.



Budete potrebovať iba pásku a nejaký váš obľúbený lak, ja som zvolila od Essence-33Wild White Ways.



Podklad si dávať nemusíte ale ak vás trápia žlté nechty, tak vám odporúčam si dať nejaký bledo-hnedý lak a výsledok bude taký istý.


Môžte si najskôr pásku nastrihať na pásiky a potom už len rozmiestniť na nechty alebo si ju rovno nalepiť z toho kotúčika na necht a tak odstrihnúť.




Pretrieť vaším obľúbeným lakom a odstrániť pásiky. Ja som spravila chybu, že som použila fialovú pásku ( fakt neviem prečo, práve tu ), ktorá pustila farbu a v okolí laku je vidieť trochu fialovej.



U mňa vyhrala matná varianta ale to je tiež na vás, ktorú si zvolíte vy.



Nezabudnite sa zapojiť do súťaže, ktorá práve prebieha na blogu!

Share this:

,

CONVERSATION

5 komentárov:

  1. Paráda, mám moc ráda kouzla s páskou.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Doporučila bych ti nepoužívat tyto pásky na tuto techniku. Ony většinou ne moc dobře drží na těch nehtech a pod ně ti zatéká lak a ještě k tomu pouští barvu. Sice by měly být k tomu určité ale za mě tedy nene. Raději si pořiď lepší pásky, které lepí o hodně víc a jsou taky levné. Tady tyto nech jen na dekoraci ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je úžasné :D

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vyzerá to super :) ešte ak by tie čiary boli nejakej farby, to by bolo mega :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Strašne sa mi to páči, ale určite by sa mi to nepodarilo. Neskutočne dobre by to vyzeralo aj s čiernym lakom, niekedy sa možno odhodlam :)

    OdpovedaťOdstrániť