SANTA NAILS


Síce som v mojom Christmas list chcela ísť po poradí, ale bohužiaľ sa mi to nepodarilo. Z jednotky som hneď skočila na trojku a to sú Santa Nails.


Ako podlak som použila červený lak od Max Factor ale prostredník som si nalakovala na hnedo lakom od Rimmel London. Pomocou štetcu som si naniesla červený lak na začiatok nechtu a nato som si začala robiť Santove vlasy a pokračovala som po okrajoch nechtu, kde som mu spravila bradu. V strede nechtu som si spravila čierne oči pomocou čierneho laku od Essence a do nich som spravila ešte menšie biele bodky bielym lakom od Essence. A na tomto nechte som už len spravila pod očami svetlo ružovým lakom od Maybelline New York bodku, ktorá ma predstavovať nos.







Na prstenník som v strede spravila tučnú bielu čiaru a po celej dĺžky koncu nechtu som tiež spravila bielu čiaru. Ak máte možnosť použiť nejaké pásky, tak vám to odporúčam aby ste mali tie čary rovné. Potom som si v strede nechtu spravila hrubšiu čiernu čiaru lakom od Essence - tú by som tiež spravila radšej pomocou pásiek a nie voľnou rukou. A na posledný krok môžete tiež použiť pásky alebo môžete aj nejaký pekný lak, ktorý sa vám páči. Ja som si nastrihala pásky a spravila som Santovy opasok ale ak ste sa rozhodli pre variantu s lakom, tak ten opasok môžete nakresliť nejakým lakom.


Tak čo, páči sa vám výsledok?









Share this:

,

CONVERSATION

6 komentárov: