CHRISTMAS NAIL-ART



Do Vianoc zostáva už iba týždeň a preto je najvyšší čas začať kupovať darčeky, teda ak sa nechcete deň pre Vianocami tlačiť v plnom centre ľudí a čakať v dlhých radách pred pokladňou, ale je aj najvyšší čas vybrať si už nejaký pekný nail-art, ktorým zaručene ohúrite. A preto tu mám pre vás ďalšiu inšpiráciu, teda inšpirácie. Pripravila som si pre vás dva nail-arty, tak sa máte načo tešiť.



1. BLACK AND WHITE

Ako prvý nail-art by som vám chcela ukázať túto čiernobielu kombináciu. Ako podklad som použila čierny lak na ktorý som bielym lakom nakreslila biele vlny a bodky, ktoré znázorňujú sneh. A už len stačí spraviť pomocou štetcu biely strom, ktorý som robila tiež čiarami. Musím povedať, že ten strom mi dal dosť zabrať ale aj tak som s ním není spokojná. Najskôr sa mi tie čiary spojili a keď som zas dala čiarnu medzi to, tak sa mi zas spravila taká veľká medzere, ako vidíte  na fotke. Potom som už len nechty pretrela matným lakom.




2. SNOWFLAKES

Ako podklad som si dala biely lak, okrem prstenníka, ktorý som si nalakovala na šedo. Na ukazovák, prostredník a malíček som si šedým lakom, ktorý som použila na prstenník, nalakovala vločky. Potom mi však napadlo, že by som to trblietkovým lakom trochu "ovianočnila" a tak, som na vločky nalakovala trochu laku.





Čo poviete? Celkom jednoduché a pekné, no nie?

Share this:

,

CONVERSATION

1 komentárov: