WATER TRANSFER


Prednedávnom ste sa mohli dozvedieť, že mi konečne prišla objednávka z Ebay, v ktorej sa nachádzalo aj zopár vodolepiek a tak som sa rozhodla spraviť recenziu.

You could have known by now, that my package from Ebay finally came with water transfer stickers for nails, so I've decided to do review on them.

Prvé a aj jediné čo by som vám k ním povedala: sú úžasné. Vzor na vodolepkách je krásny a práca s nimi úžasná.

The first thing I would like to mention is that they are amazing! The pattern on the water transfer stickers is beautiful and the work is effortless.



Takže prvé čo som urobila bolo, že som si nastrihala tie vodolepky podľa okrajových čiar. Ako druhé som si nachystala misku, do ktorej som následne naliala trochu vody. Po tretie som si odlepila fóliu z vodolepky a vodolepku som ponorila do vody, počkala som necelú minútu a pomocou pinzety som ju vytiahla. Odmočený motív som presunula z podkladového papiera na necht a potom ešte poupravovala nedostatky. A výsledok? Fantastický.

So the first thing I did was that I cut the stickers along the dotted lines. Next I prepared a bowl where I poured the water. 3rd step was that I took of the sheet from the water stickers and placed the sticker into the water. Then I waited less than a minute and with the help of a tweezers I took it out of the water. I moved the wet motive from the base papier and pressed it on the nail. Then I fixed the imperfections. And the result? Fantastic.





Vodolepku som aplikovala na bielo nalakovaný necht značky Essence v odtieni 33- Wild White Ways a pretrela ju ešte priesvitným lakom tiež od Essence.

I applied the water transfer sticker on white painted nail by the brand Essence v odtieni 33- Wild White Ways and finished it off with the top coat by the same brand Essence.

Výdrž týchto vodolepiek by bola dlhá ale ja som si ich po troch dňoch odlakovala.

These stickers would last a long time, but I removed them after 3 days.









Share this:

,

CONVERSATION

3 komentárov:

  1. Tak ty vodolepky jsou nádherné! :) Mohla bych Tě poprosit o odkaz na Ebay, kde se dají koupit? Nějak jsem je nenašla. Jinak líbí se mi Tvůj vzled blogu, kombinaci černé a bílé mám moc ráda.
    S láskou Rose :* - budu ráda když se mrkneš na Můj blog a zanecháš nějaký pěkný komentář.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Som rada, že sa ti páčia. Rada by som ti dala link, ale bohužiaľ už neviem od koho som to presne kupovala, prepáč. A chválu dizajnu môjho blogu si veľmi vážim, keďže som si všimla, že sa tomu venuješ :)

      Odstrániť
  2. super svieze, na leto parada :)

    http://7bluedots.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť