NAIL STAMPER&SCRAPER




Dnes som sa konečne rozhodla, že spravím recenziu na pečiatkovač so stierkou a tak je tu.

Today I've finally decided to do a review on a nail stamper with a scraper, so here it is.


Hlavica pečiatkovaču je mentolová a držiak je čiernej farby, čo je podľa mňa fantastická kombinácia. Hlavica je dosť mäkká a tak sa s ňou dobre pracuje. Pri pečiatkovaní sa majú používať laky na pečiatkovanie ale kľudne môžte použiť aj bežný lak, ktorým si lakujete nechty.

The head of the stamper is a mint colour and the holder is black what is a great combination in my opinion. The head is really soft so the work with it is good.For stampering are recommended special stampering nail polishes but you can use your every day nail polish which you paint your nails with.




Ako to vlastne funguje? Najskôr si nalakujete klasicky lak a počkáte kým vám úplne zaschne. Potom naneste malé množstvo laku na doštičku a zotrite stierkou. Otlačte na pečiatkovač a následne na necht. A nakoniec pretrite nadlakakom. Úplne jednoduché, však?

How does it really work? First, you'll gona paint you nails with a basic nail polish and wait for it to dry. Then you'll apply small amount of the nail polish on the plate and srape the excess with the scraper. Transfer it on the stamper and then on the nail. Finally, use the top coat. Easy peasy, am I right?


Ako sa vám dnešný článok páčil? Máte aj vy nejaký pečiatkovač? Ak, áno aký?

How do you like todays article? Do you own some stamper? If yes, how is it?




Share this:

,

CONVERSATION

0 komentárov:

Zverejnenie komentára