Saloos-prírodné olejčeky



Pred asi mesiacom som čítala článok jednej blogerky, (bohužiaľ už si nespomínam ktorej), v ktorom spomínala ako sa začala odličovať olejom od značky Saloos a ako jej veľmi pomohol s pleťou a aj s akné. Začala som ďalej vyhľadávať o týchto olejčekoch a nakoniec som našla levanduľový, ktorý vychvaľovali všetci, myslím to vážne, nenašla som ani jednu negatívnu recenziu na tento olejček a tak som sa rozhodla, že si ho zakúpim a vyskúšam ho.




Olejom môžte odličovať tvár a aj oči. Namočíte si tampón vo vode, nanesiete pár kvapiek oleja a môžte odličovať. Olej je vhodný pre všetky typy pletí, takže ho môže používať naozaj ktokoľvek.


Pleť mi naozaj pekne odliči a som rada, že nezaťažujem zbytočne pleť látkami, ktorá obsahuje micelárna voda a prešla som na takúto prírodnú verziu.

Olejček používam už tretí mesiac a je v ňom ešte štvrtina, takže také štyri mesiace by vám malo vydržať jedno balenie.

Pri pozeraní odličovacieho oleja som pozerala aj ich ponuku, v ktorej som našla ďalšie výrobky, ktoré by som chcela vyskúšať a nakoniec som si ešte aj zakúpila jeden olejček. A to ricínový olej na ktorý boli tiež len samé chvály. Ja som ho kúpila v Dm-ke aj s odličovacím olejom ale dá sa kúpiť aj na ich stránke, kde máte aj väčšiu ponuku.


Ricinový olej si dávam vždy po odlíčeni olejom a nechávam ho absorbovať cez noc, kedy krásne vsiakne a ráno sa zobudím s hydratovanou pokožkou.


Olej je dobrý na jazvy, ktoré by mal pomáhať hojiť, tiež na hydratáciu,  je vhodný pre suchú pokožku a pri čítaní recenzií som si všimla, že ho aj veľa ľudí používa na rast mihalnice.


Všimla som si pri používaní obidvoch olejov, že mám pokožku menej začervenanú, menej akné, hlavne toho podkožného ( cystického ), a nie je mi ani tak vidieť ako mi bývalo, pleť nemávam vysušenú po odlíčeni, tak ako som mávala.


Obidva výrobky hodnotím veľmi pozitívne a určite vám ich odporúčam. Chcela by som si zakúpiť ešte aj olejček s čajovníkovým olejom a arganový olej, ktoré sú tiež hodnotené veľmi pozitívne.

Dúfam, že vám táto recenzia pomohla, ak ste sa rozhodovali medzi niektorými produktami a určite mi dajte vedieť ako ste s nimi spokojní.

Share this:

,

CONVERSATION

2 komentárov: