FLAMINGO NAILS










Leto je už tu a tak najvyšší čas vystaviť vaše nechty na obzor s nejakým krásnym nail-artom, ktorý zaujme každého.


Síce neviem či práve ten môj vyzerá krásne a zaujal by každého ale je aspoň zaujímavý a mne sa páči.


Tento nail-art mi dal fakt zabrať a už som ani nedúfala, že ho dokončím v jeden deň, ale potom som si povedala, že určite sa mi zajtra už chcieť nebude a už to nedokončím nikdy, tak som sa nakoniec prekonala a tu je výsledok.


Najviac mi dalo zabrať ten ombre efekt a robila som ho asi dve hodiny. Fakt neviem prečo mi to tak dlho trvalo ale väčšinu času som len čakala pokým sa mi lak zaschne.



Použila som dva laky: tyrkysový od značky Cien odtieň 7 pastel blue, ktorý som spomínala aj v minulom článku a biely 33 wild white ways od Essence.



Na hubku som si nalakovala jeden pásik biely a jeden modrý a potom odtlačila na necht.


Keď som si nanášala ďalšiu vrstvu, tak som ešte zmiešala modrú a bielu a nalakovala ďalší pásik na hubku medzi ne, aby nebol až tak viditeľný prechod medzi farbami.


Teraz ide, teda aspoň pre mňa, tá jednoduchšia časť, aj keď to tak asi nevyzerá.


Neviem ako by som vám to opísala ale nakreslila som najskôr čiernym lakom od značky Top-nechty čiary, ktoré majú predstavovať nohy. Viem, že nevyzerajú moc pekne, ale fakt je to jednoduché, len keď sa vám trasú ruky, tak ako mne, tak je to už ťažšie :D.


Fajn, takže nohy máme, teraz už len telo, na ktorom sa to asi fakt nedá moc pokaziť, ale iba asi. Keď som to ja nepokazila, tak vy tiež určite nie.


Ja som použila jediný ružový lak, ktorý mám od Rimmel London odtieň 203 lose your lingerie z minuloročnej kolekcie, ak nie ešte z predminuloročnej :D, fakt si nepamätám. Nalakovala som si guľôčku nad nohy a z nej som potom začala tvarovať ostatné. Zobáčik som nalakovala na koniec hlavy ako čiarku.



Nakoniec už len stačí naniesť nadlak a je to.

Ak sa rozhodnete tento nail-art vyskúšať, tak mi určite nezabudnite dať dolu do komentára vedieť ako to dopadlo :).

Share this:

,

CONVERSATION

5 komentárov:

  1. Ten plameňák tam trochu zapadá, nejde moc vidět, je to trochu škoda ale jinak se ti to moc povedlo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mě vždycky ty fashion weeky příjdou tak trošku moc :D Mnohem radši mám klasické prezentace kolekcí dostupných značek :)

    Lenny v Dánsku

    OdpovedaťOdstrániť