GABRIELLA SALVETE



Dnes by som Vám chcela povedať viac o týchto krásnych lakoch od Gabriella Salvete, takže máte sa načo tešiť.




Začala by som s týmto slabučko fialovo-trblietavým lakom - ANGELES ENAMEL 02 Moonlight, ktorý je úplne úžasný.




Tá farba je proste úplne úžasná.





Postačili mi dve vrstvy na úplne prekrytie a lak zostal po uschnutí matný, čo ma celkom prekvapilo, keďže som nevedela, že lak je matný.



Lak mi vydržal necelý týždeň  ale po dvoch až troch dní mi začal miznúť matný efekt a to ma trochu sklamalo.




 Druhý lak je krémovej farby - ENAMEL WITH HARDENER 101. S týmto lakom som nebola až  tak spokojná, na nechty nestačili ani 4 vrstvy a stále boli vidieť konce nechtov. Keďže som tam mala veľa vrstiev, tak sa mi lak začal otláčať a boli na ňom vidieť odtlačky.



Prepáčte, že som nenafotila viac fotiek na tento lak ale stále som to odkladala až nakoniec som si musela nechty odlakovať lebo boli v hroznom stave. Ale našla aspoň tieto dve, ktoré som fotila hneď po nalakovaní.


Share this:

CONVERSATION

7 komentárov:

  1. oba vyzerajú veľmi pekne, škoda toho krytia u druhého :/ nad tým prvým aj v inej farbe sm rozmýšľala ale nevedela som kao vyzerá na nechtoch :) takže nabudúce doňho asi pôjdem :) som rada, že som našla tvoj blog, určite sem budem chodiť častejšie :)

    Zapoj sa do Giveaway na Terka Polak Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám od Gabriella Salvete jeden matný lak, a podobne ako aj ty píšeš, matný efekt dlho nevydrží a mne navyše na nechtoch vôbec nedrží a už po dni sa mi začne z nechtov odlupovať. Ty máš inak moc pekné nechtíky, tíško závidím :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skús použiť podkladový lak, výdrž by sa mala predlĺžiť. Ďakujem :)

      Odstrániť
  3. Ten první lak vypadá hodně podobně jako jeden od Essence Our sweetest day a ten druhý jak Give me the nude :D Už je asi těžké vymyslet nějaký originální lak. Ale ta první barva ti sedne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je pravda, že teraz, keď už je veľa značiek, tak sa nájde niekedy podobný odtieň ale určite sú ešte nejaké jedinečné :D ďakujem :)

      Odstrániť
  4. tyhle dvě značky laků na nehty jsou zaručeně mé oblíbené, ale koukala jsem i na další recenze cos psala a uvažuji, že bych zkusila i něco nového .. :D: )

    OdpovedaťOdstrániť